Content & creatie

“de kracht van klantbeleving”

jouw verhaal Vertelt door de ogen van jouw klant

Vind je het lastig om een goede, overtuigende tekst te schrijven? Of schrijf je teksten waarbij je hoopt dat ze niet te commercieel zijn? We blijken het maar lastig te vinden om onze boodschap goed over te brengen naar potentiële klanten. Maar wie kan beter vertellen welk probleem jij oplost en wat jij kan betekenen? Juist! Jouw klanten zelf.

Oftewel de kracht van een verhaal over de klant van de klant. Maar wat maakt dat nu zo overtuigend? Heel simpel. Je laat iemand anders het woord doen over zijn of haar ervaring met jou en hoe jij hun probleem hebt opgelost. De situatie van jouw klant kan een herkenbare situatie zijn voor potentiële klanten. Door hier een verhaal over te schrijven, speel je in op hun behoefte waar jij de oplossing voor hebt.

het verhaal achterhalen

Om te achterhalen wat het verhaal van jouw klant is, gaan we op pad. Het liefst ontmoeten we hem of haar persoonlijk. Zo krijgen we het juiste gevoel erbij, zodat we dat in het verhaal terug laten komen. De bedoeling is om zoveel mogelijk open vragen te stellen en door te vragen om een compleet verhaal te krijgen. Onthoud wel, we zetten de klant centraal; zijn of haar probleem. Tuurlijk, het zal vanuit jouw bedrijf / organisatie gecommuniceerd worden. Maar we vertellen het zo dat jij precies de oplossing bent of hebt voor het probleem zonder dat een reclamepraatje wordt. Want daar ligt de kracht.

met het verhaal van jouw klant aan de slag?

Dan is de keuze reuze. We kunnen je volledig ontzorgen van tekst en foto’s tot aan de hulpmiddelen voor sociale media. Hieronder vind je de keuzes. Zit er wat voor jou tussen, is het te veel of heb je nog extra wensen? Laat het ons dan weten!

€ 245

N

telefonisch interview

of

N

op locatie*

N

2x feedbackronde

€ 325

N

telefonisch interview

of

N

op locatie*

N

2x feedbackronde

N

foto's van de klant

N

bewerking foto's

€ 395

N

telefonisch interview

of

N

op locatie*

N

2x feedbackronde

N

foto's van de klant

N

bewerking foto's

N

inclusief sociale media

N

plaatsen op website

*exclusief reiskosten van € 0,19 cent per kilometer.

met content & creatie aan de slag?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met jou op. Geheel vrijblijvend.