scherpzinnig bureau

scherp op details

Het zit hem in de puntjes op de ‘i’, de kers op de taart, alles tot in de puntjes regelen. Een frutseltje hier of een elementje daar. Het maakt niet uit wat het is. Zolang het zichtbaar en herkenbaar is als jouw merk. Ieder detail stellen we scherp op wie jij bent en waar je voor staat. Juist dat puntje op de i, juist een frutseltjes hier of een elementje daar, maakt het onderscheid van anderen.

zinnig met woorden

Woorden doen iets met onze ziel. Ze raken de kern van ons wezen. Ze nemen ons mee naar een andere wereld en geven ons de buitengewone kans om verandering mogelijk te maken. Om in te spelen op behoefte. Om een oplossing te bieden voor een probleem. Woorden zijn onoverwinnelijk wanneer we ze ten goede gebruiken in onze strijd. Samen zijn we niet te stoppen.

de content & creatie van

PeopleCoaching

Bee Charged

Hondenschool Katja

Column

“maak kennis met de kracht van een verhaal over de klant van de klant”

Vind je het lastig om een goede, overtuigende tekst te schrijven? Of schrijf je teksten waarbij je hoopt dat ze niet te commercieel zijn? We blijken het maar lastig te vinden om onze boodschap goed over te brengen naar potentiële klanten. Maar wie kan beter vertellen welk probleem jij oplost en wat jij kan betekenen? Juist! Jouw klanten zelf.

Oftewel de kracht van een verhaal over de klant van de klant. Maar wat maakt dat nu zo overtuigend? Heel simpel. Je laat iemand anders het woord doen over zijn of haar ervaring met jou en hoe jij hun probleem hebt opgelost. De situatie van jouw klant kan een herkenbare situatie zijn voor potentiële klanten. Door hier een verhaal over te schrijven, speel je in op hun behoefte waar jij de oplossing voor hebt.

met content & creatie aan de slag?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met jou op. Geheel vrijblijvend.